Restaurant Colosseum Timisoara

Daca doriti sa vedeti locatia sunati la ...

  •  
  • Mobil: 0742.27.41.20
  • Mobil: 0727.83.24.24

Sala evenimente Timisoara

Datele rămase libere în 2018

Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email pentru a verifica
datele în care spațiile noastre mai sunt disponibile pentru organizarea de evenimente în 2018.

Catering

De peste sapte ani pe piata din vestul tarii, Restaurantul Colosseum ofera servicii de cea mai buna calitate, cu promptitudine si profesionalism. Oferim preparate traditionale romanesti dar si din bucataria internationala, preparate reci si calde, la preturi accesibile, cu o servire ireprosabila. Ofertele noastre sint flexibile si pot fi modelate dupa orice buget.

Experienta acumulata in timp, pasiunea pentru ceea ce facem, respectul fata de client, calitatea excelenta a preparatelor noastre dar si preturile accesibile sint motivele principale pentru care partenerii nostrii aleg sa colaboreze cu noi. Fie ca este vorba de catering pentru evenimete, de catering pentru companii, de catering pentru gradinite sau scoli, calitatea serviciilor noastre e neschimbata.

In fiecare zi livrarm mancare gatita, dupa retete traditionale proprii, de bucatarii nostri priceputi.  Fie ca este vorba de o livrare la domiciliu sau la birou ,  oferim diversitate si profesionalism, atat in sfera publica cat si in cea privata, iar gustul ales al mancarurilor noastre se incadreaza in standardele internationale de calitate. Bucataria noastra, cunoscuta prin maiestrie si bun gust, pentru savoarea inconfundabila si pentru prezentarea deosebita a preparatelor. Toate acestea ne-au facut a fim una dintre cele mai cautate firme de catering de pe piata din vestul tarii, avin colaborari in Timisoara, judetul Timis, Arad, Lugoj, Buzias, Giroc etc.

Creativitatea, flexibilitate, integritatea si prezentarea la cele mai inalte standarde au fost valorile care ne-au ghidat compania.  Inca din anul 2010, restaurantul  Colosseum Timisoara a implementat sistemul de siguranta a alimentelor HACCP. Acest sistem este o metoda de identificare , avaluare si control al riscurilor asociate prodiselor alimentare.

Colosseum Timisoara ofera servicii de oraganizare evenimente companii, organizare evenimente private, catering companii multinationale, catering scoli, catering societati, catering angajati, Catering pentru Gradinite, Afterschool, Beforeschool, Petreceri pentru copii, organizari mese festive, bufet suedez, organizari petreceri, Contracte catering, servicii cantina, receptii, workshops, sedinte, conferinte, doctorate, lansare de produs, nunti.

picture-1168

 
© 2008-2018 Toate drepturile rezervate Restaurant Colosseum Timisoara
Giroc, Calea Timisorii, nr 6, Complex Totalco
Contact: 0766.47.80.26, 0742.27.41.20, 0727.83.24.24, olibulzan[at]gmail.com
Design si dezvoltare de J Mihai