Nunta

5

La nunta voastră voi sunteți cele mai importante persoane. O să fiți mereu în centrul atenției și stim că vă doriți ca invitații voștri să se simtă nemaipomenit. De aceea o să fim atenți ca zilei speciale petrecute la noi să nu-i lipseasca nimic. Vă punem la dispoziție o sala de bal superbă, care poate fi configurată în functie de numărul de invitați (100 - 400 persoane). Vă oferim clipe magice într-o ambianță fermecătoare, o servire impecabilă și meniuri delicioase.

Botez

3

Acesta este un eveniment unic în viața voastră și a copilului vostru. De aceea meritați tot ceea ce este mai bun. Și pentru că momentele speciale sunt amintiri care rămân, vrem să vă bucurați de o ambianță plăcută alături de cei dragi. Noi vom face toate pregătirile necesare pentru a vă oferi momente fericite cu familia și prietenii dragi vouă. Pentru asta vă oferim o sală frumoasă de 30 - 90 de locuri. Daca așteptați mai mulți participanți la eveniment, sala mare de bal vă stă la dispoziție.

Banchet

1

Credem cu tărie că fiecare succes merită sărbătorit, iar la Colosseum bucuria voastră, este bucuria noastră. Așa că vă punem la dispoziție restaurantul nostru cu o capacitate de până la 90 de locuri unde puteți petrece în voie și unde vă puteți bucura de meniuri complete de băuturi și mâncare împreună cu colegii și profesorii voștri. Daca sunteți mai mulți atunci sala mare de evenimente (amenajată la 100 sau 400 locuri) o sa vi se pară perfectă pentru a vă bucura de tot ce e mai bun la un banchet

Eveniment corporate

2

Sala noastră de evenimente prezintă flexibilitatea necesară organizării diverselor tipuri de evenimente business precum conferințe, prezentări, cine cu parteneri, strângeri de fonduri etc. Știm că profesionalismul merge mână în mână cu un eveniment corporate reușit așa că pentru noi satisfacția dumneavoastră și partenerilor dumneavoastră este o prioritate.

Aniversare

4

Bucuria și entuziasmul aniversărilor își găsesc locul la Colosseum. Fie că vă sărbătoriți majoratul sau centenarul, un an de la căsătorie sau nunta de aur, vă felicităm și vă așteptăm cu ce avem mai bun pe masă și cu inima deschisă.