Colosseum

Banchet la Colosseum

Oprim timpul, pentru a ne bucura de emoții intense, la Colosseum!

Am vrea ca timpul să se oprească, de fiecare dată când o nouă etapă începe, doar pentru a avea câteva momente pentru a simți, pentru a dansa împreună cu amintirile și aspirațiile. Știm că banchetul este un început, este acel eveniment care deschide o lume nouă, plină de aventuri și de provocări.

Cele două săli de petrecere, Imperial Room și Regal Ballroom, așteaptă efervescența tinereții și energia prieteniilor să le coloreze interiorul, putând fi configurate în trei moduri diferite: pentru 30-80 de persoane, 100-200 de persoane sau 150-350 de persoane. Noi suntem deja pregătiți cu un decor plăcut, iar grădina Colosseum este locul în care aerul răcoritor al serii îți îmbrățișează fericirea.

  • Consultanță în organizare

    Organizarea petrecerii tale este un proces simplu, atunci când ai alături un specialist. Facem împreună pașii către o seară perfectă, având grijă ca niciun detaliu să nu ne scape.

  • Decor personalizat

    Amprenta personalității grupului tău poate fi purtată cu ușurință de sălile de petrecere Colosseum. În etapele de consultare, ne asigurăm că înțelegem întru totul viziunea ta și că o proiectăm în realitate așa cum ți-ai imaginat.

  • Ring de dans

    Trecerea de la o etapă la alta a vieții se face, la Colosseum, în pași de dans. Ne asigurăm că ai libertatea de a-ți exprima liber sentimentele, pe ritmuri energice, alături de întregul grup.