Restaurant botez Timisoara

celebrează bucuria venirii pe lume a micuțului tău la Colosseum!

Descoperă Colosseum Ballroom, un restaurant de botez din Timișoara cu prestigiu, și locația perfectă pentru a sărbători un eveniment important! Situat în centrul orașului, restaurantul Colosseum oferă un cadru deosebit, servicii ireproșabile și o experiență culinară de neuitat.

Uită de grijile organizării botezului micuțului sau micuței tale și lasă detaliile în mâna profesioniștilor noștri. Te așteptăm să ne treci pragul pentru a crea împreună amintiri care vor dăinui o viață întreagă!

Cauți un restaurant botez în Timișoara perfect pentru a sărbători alături de cei dragi venirea pe lume a copilului tău? Te așteptăm la Colosseum Timișoara Ballroom!

Restaurant botez Timisoara

un loc pentru evenimente ce îți va depăși așteptările

Unul dintre cele mai apreciate restaurante pentru botez în Timișoara, Colosseum Ballroom, te invită să descoperi un mix perfect între eleganță, confort și ospitalitate. Ne preocupăm cu atenție de fiecare detaliu pentru ca evenimentul tău să fie unul memorabil. Meniul este creat de chefi bucătari cu experiență, gândit să satisfacă cele mai variate gusturi culinare, iar selecția de vinuri este selectată special pentru a completa armonios preparatele alese.

Spațiul generos al restaurantului permite organizarea de botezuri atât pentru grupuri mici, cât și pentru număr mare de invitați, iar echipa profesionistă se asigură că fiecare moment este coordonat cu perfecțiune. În plus, decorul rafinat și atmosfera plăcută fac din Restaurantul Colosseum Ballroom locația ideală pentru a celebra venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei tale.

Lasă-te surprins de magia unui eveniment de neuitat, la Colosseum Ballroom, restaurant de botez din inima Timișoarei, unde ospitalitatea și calitatea serviciilor se împletesc pentru a-ți oferi o experiență de neegalat!

Restaurant botez Timisoara

De ce să alegi Colosseum, restaurant pentru botez din Timișoara

Te întrebi de ce Colosseum Ballroom, restaurant de botez din Timișoara, este o alegere inspirată pentru evenimentul tău? Te vom convinge nu doar prin atmosfera plină de căldură și eleganță a locației noastre, ci și prin serviciile impecabile pe care le oferim pentru cel mai dulce început de viață al micuțului tău. În plus, îți oferim:

 • Eleganță și rafinament: Îți oferim un spațiu amenajat cu bun gust. Fiecare detaliu contează pentru noi, de aceea punem accentul pe personalizarea decorului în funcție de tematica aleasă de tine.

 • Servicii Complete: De la organizare la servire, totul este la superlativ.

 • Preparate culinare de excepție: Bucătarii noștri transformă fiecare masă într-o experiență unică.

 • Accesibilitate: Este ușor de ajuns la restaurantul nostru de botez din Timișoara, indiferent din ce parte a orașului vii.

 • Personal ospitalier: Ne mândrim cu un personal atent și ospitalier, pregătit să asculte și să onoreze cele mai specifice și personalizate solicitări.

 • Dotări de ultimă oră: Dispunem și de un sistem de iluminat și sonorizare de ultimă generație, garantând că atmosferă va fi vibrantă și plină de energia potrivită pentru o sărbătoare memorabilă.

 • Parcare cu 200 de locuri: Pentru comoditatea invitaților tăi, avem și o parcare amplasată strategic, astfel încât niciun invitat să nu întâmpine dificultăți la sosire sau la plecare.

Cauți un restaurant de botez în Timișoara perfect pentru a sărbători alături de cei dragi venirea pe lume a copilului tău? Te așteptăm la Colosseum Ballroom!

Salon botez Timișoara, o locație pentru evenimentul tău, ușor adaptabilă după preferințele tale

La Colosseum Ballroom încercăm să ne adaptăm la viziunea unică a fiecărui eveniment. Vom personaliza această sală de botez din Timișoara în funcție de tematica aleasă, astfel încât fiecare colțișor să vorbească despre povestea familiei tale.

Salonul nostru vast de botez din Timișoara poate găzdui evenimente mai intime sau cu sute de invitați, iar în funcție de numărul acestora, putem ajusta spațiul pentru a crea atmosfera perfectă. Avem disponibile o multitudine de opțiuni de decor și iluminat ambiental colorat, asigurându-ne astfel că fiecare detaliu se aliniază cu tema sărbătorii tale.

Pe lângă aranjamentele florale proaspete, care vor fi alese în concordanță cu paleta de culori dorită, oferim și suport pentru un meniu personalizat, care să încânte papilele gustative ale oaspeților de toate vârstele. Suntem mândri să lucrăm cu un personal experimentat și prietenos, dedicat să asigure că ziua botezului va fi una lipsită de stres pentru tine și o amintire de neuitat pentru toți cei prezenți.

Prezentarea săli de evenimente din cadrul restaurantului nostru de botez din Timișoara

Descoperă sălile noastre de evenimente de la Colosseum Ballroom, un restaurant de botez din Timișoara care se bucură de o renume îndelungată. Fiecare dintre cele două săli fastuoase, Regal Ballroom și Imperial Room, a fost concepută cu un design unic pentru a oferi un cadru ideal pentru celebrarea sosirii unui nou membru în familie.

La Colosseum Ballroom, ambienta se îmbină armonios cu funcționalitatea, oferind atât confort cât și eleganță pentru tine și pentru toți cei dragi. Fără îndoială, decorațiunile sofisticate și serviciile atente vor transforma orice botez într-o amintire de neuitat. În plus, avem flexibilitatea de a adapta spațiul conform necesităților tale, asigurându-ne că fiecare detaliu contribuie la crearea unui eveniment splendid.

Cele două săli de la restaurantul nostru de botez din Timișoara, Regal Ballroom și Imperial Room, sunt  configurabile în funcție de mărimea evenimentului tău. Astfel, acestea pot fi amenajate pentru grupuri mai intime de 30-80 de persoane, evenimente de dimensiuni medii pentru 100-200 de persoane sau sărbători mari, găzduind confortabil între 150 și 350 de oaspeți.

Grădina și terasa Colosseum – locație de botez în aer liber în Timișoara

Îți dorești să celebrezi botezul micuțului tău în mijlocul naturii? Grădina și terasa de la Colosseum pot fi transformate într-o locație de botez de vis în aer liber, în inima Timișoarei! Este vorba despre un spațiu deschis ideal pentru a te bucura de soare și de veselia invitaților într-o atmosferă revitalizantă.

În plus, decorul este completat de vegetația bogată și de florile ce înconjoară zona, creând un fundal pitoresc perfect pentru fotografii memorabile. Istoria și eleganța locului adaugă un plus de unicitate evenimentului tău, făcându-l să iasă în evidență. Echipa Colosseum Ballroom se va asigura că toate detaliile vor fi perfect coordonate, de la aranjamentele florale la meniul personalizat, astfel încât să te poți relaxa și să te bucuri de ziua specială fără griji.

Restaurant botez Timisoara

Meniu botez Timișoara

Explorăm arta culinară pentru a crea meniuri de botez care să încânte simțurile invitaților tăi din Timișoara. Diversitatea opțiunilor și calitatea ingredientelor asigură o experiență gastronomică de neuitat. Echipa noastră de bucătari talentați alege cu grijă produse locale, proaspete, pentru a prepara feluri de mâncare tradiționale cu o notă modernă.

Prezentarea meniului de botez din Timișoara este la fel de importantă pentru noi ca și gustul, astfel încât fiecare platou este aranjat meticulos, transformându-se într-o operă de artă comestibilă. De la aperitive pline de savoare, până la deserturi rafinate, fiecare element este gândit să completeze perfect momentul special al botezului.

Și pentru că știm cât de diferite pot fi gusturile invitaților tăi, oferim opțiuni personalizate de meniu pentru un botez în Timișoara pentru vegetarieni, vegani sau pentru alte diete specifice. În cele din urmă, echipa noastră de ospătari profesioniști va asigura un serviciu impecabil, făcând din masa de botez un adevărat regal culinar.

Prețuri meniu botez Timișoara

Garantăm cele mai competitive prețuri pentru meniul de botez din Timișoara, fără a compromite niciodată calitatea sau abundența. Alege să fii o gazdă perfectă, oferind invitaților o masă de sărbătoare pe măsura evenimentului.

Am conceput o varietate de pachete care să se potrivească oricărui buget, asigurându-ne că vei găsi opțiunea ideală pentru acest moment special. În plus, bucătarii noștri experimentați utilizează doar ingrediente de înaltă calitate, proaspete și atent selecționate, pentru a crea feluri de mâncare memorabile.

Oferim și opțiuni personalizate, astfel încât meniul de botez să reflecte nevoile specifice și preferințele culinare ale fiecărui client, iar prețurile sunt corecte și rezonabile.

Cauți un restaurant de botez în Timișoara perfect pentru a sărbători alături de cei dragi venirea pe lume a copilului tău? Te așteptăm la Colosseum Ballroom!

Vrei mai multe detalii despre restaurantul nostru de botez din Timișoara? Contactează-ne!

Acordă-ne oportunitatea de a face din botezul micuțului tău un moment de poveste. Sună acum la 0742274120 sau vizitează-ne pe Calea Timișorii, nr 6, Complex Totalco, Timișoara, pentru a vedea restaurantul nostru de botez din Timișoara și a ne cunoaște.

Vom fi încântați să-ți prezentăm diversele noastre pachete personalizate de botez care îmbină meniuri sofisticate cu decoruri de vis. Te așteptam cu drag să organizăm la restaurantul nostru de botez din inima Timișoarei un eveniment exact așa cum îți dorești!

Restaurant botez Timisoara-3
 • Spațiu de joacă

 • Caleașcă de zahăr

 • Ring de dans

Într-un cadru de basm, sărbătorim momentele speciale!

O lume nouă li se deschide. Sărbătorim primele zâmbete, primele atingeri și fericirea care se desprinde de pe chipul copiilor. Știm cât de importantă este sala de botez, atât pentru confortul și relaxarea ta, cât și pentru momentele de care am vrea ca invitații tăi să se bucure. De aceea, ne asigurăm de familiaritatea pe care ambientul nostru o oferă.

Cele două săli de botez, Regal Ballroom și Imperial Room, așteaptă notele personale ale evenimentului tău, putând fi configurate în trei moduri diferite: pentru 30-80 de persoane, 100-200 de persoane sau 150-350 de persoane. Noi ne ocupăm ca structurile pe care îți conturezi fiecare detaliu să fie puternice și neutre, astfel încât să susțină orice concept. Atât meniurile, cât și decorul salonului de botez pot fi adaptate, în așa fel încât să simți că spațiul îți aparține întru totul.

Basmul începe atunci când emoțiile sunt lăsate libere, atunci când sufletul creează, iar mintea respiră. Pentru toate acestea, Colosseum este un spațiu deschis, prin încăperile căruia te invităm să călătorești.

Cere ofertă

  Testimoniale

  Ce spun clienții

  Dorim sa mulțumim restaurantului Colosseum Timisoara pentru profesionalism și pentru că ați avut grijă ca totul să iasă cum ne-am dorit
  Multumim Bulzan Olimpiu pentru tot profesionalismul de care ati dat dovada si pentru ca ati avut grija ca totul sa iasa exact cum ne am dorit! Recomandăm cu drag Colosseum Timisoara,o sala minunata,personal amabil,servire impecabilă!Totul a fost la superlativ!
  Mulțumim Bulzan Olimpiu si minunatului personal Colosseum Timisoara pt mancarea si servirea ireproșabilă !
  Au fost 365 de zile de muncă asiduă, stres, dorinţe, vise...si s-au concretizat în 24 de ore de emoţie, trăiri intense, momente de rătăcire, stîngăcii, veselie şi multă multă distracţie! Vă mulţumim vouă, celor care aţi fost prezenţi în cea mai importantă zi din viaţa noastră, celor care au făcut posibil acest eveniment: Colosseum Timisoara pentru serviciile desăvârşite
  Este o locatie perfecta pentru o nunta de vis !! Multumirile noastre echipei pentru servirea ireprosabila si mancarea gustoasa ! Am avut o nunta de vis !! Recomand cu drag
  Mulțumim Colosseum !!! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, în cea mai frumoasă zi din viața noastră! Mulțumim,prieteni dragi,că ați fost alături de noi! Mulțumim nașilor noștri frumoși! Pupici la toată lumea!! Mulțumim Olimpiu, pentru răbdare și pentru tot ajutorul!
  Multumim Colosseum Timisoara Bulzan Olimpiu un om minunat cu o echipa de nota zece. Multumesc Carmen de la Salciua cea mai frumoasa voce si cea mai buna formatie
  Multumim Bulzan Olimpiu, Colosseum Timisoara pentru înțelegerea, ajutorul, mâncarea delicioasă si servirea impecabilă!