Colosseum

Botez la Colosseum

Într-un cadru de basm, sărbătorim momentele speciale!

O lume nouă li se deschide. Sărbătorim primele zâmbete, primele atingeri și fericirea care se desprinde de pe chipul copiilor. Știm cât de importantă este sala de botez, atât pentru confortul și relaxarea ta, cât și pentru momentele de care am vrea ca invitații tăi să se bucure. De aceea, ne asigurăm de familiaritatea pe care ambientul nostru o oferă.

Cele două săli de botez, Regal Ballroom și Imperial Room, așteaptă notele personale ale evenimentului tău, putând fi configurate în trei moduri diferite: pentru 30-80 de persoane, 100-200 de persoane sau 150-350 de persoane. Noi ne ocupăm ca structurile pe care îți conturezi fiecare detaliu să fie puternice și neutre, astfel încât să susțină orice concept. Atât meniurile, cât și decorul salonului de botez pot fi adaptate, în așa fel încât să simți că spațiul îți aparține întru totul.

Basmul începe atunci când emoțiile sunt lăsate libere, atunci când sufletul creează, iar mintea respiră. Pentru toate acestea, Colosseum este un spațiu deschis, prin încăperile căruia te invităm să călătorești.

  • Spațiu de joacă

  • Caleașcă de zahăr

  • Ring de dans

[testimonial title=”Testimoniale” description=”Ce spun clienții” numberposts=”8″ length=”35″ orderby=”rand” columns=”5″ columns1=”4″ columns2=”3″ columns3=”2″ columns4=”1″ speed=”1000″ interval=”5000″ scroll=”1″]