Colosseum

Botez la Colosseum

Într-un cadru de basm, sărbătorim momentele speciale!

O lume nouă li se deschide. Sărbătorim primele zâmbete, primele atingeri și fericirea care se desprinde de pe chipul copiilor. Știm cât de importantă este sala de botez, atât pentru confortul și relaxarea ta, cât și pentru momentele de care am vrea ca invitații tăi să se bucure. De aceea, ne asigurăm de familiaritatea pe care ambientul nostru o oferă.

Cele două săli de botez, Regal Ballroom și Imperial Room, așteaptă notele personale ale evenimentului tău, putând fi configurate în trei moduri diferite: pentru 30-80 de persoane, 100-200 de persoane sau 150-350 de persoane. Noi ne ocupăm ca structurile pe care îți conturezi fiecare detaliu să fie puternice și neutre, astfel încât să susțină orice concept. Atât meniurile, cât și decorul salonului de botez pot fi adaptate, în așa fel încât să simți că spațiul îți aparține întru totul.

Basmul începe atunci când emoțiile sunt lăsate libere, atunci când sufletul creează, iar mintea respiră. Pentru toate acestea, Colosseum este un spațiu deschis, prin încăperile căruia te invităm să călătorești.

  • Spațiu de joacă

    Atunci când organizăm un eveniment, suntem atenți ca fiecare invitat să se simtă bine. Pentru ca energia și imaginația celor mici să-și găsească locul, le-am pregătit un spațiu de joacă special amenajat. La restaurantul de botez Colosseum, avem o lume unde prinții și zânele, cavalerii și supereroii își desfășoare activitatea nederanjați.

  • Caleașcă de zahăr

    Din decorul de basm pe care îl oferim în sălile de botez de la Colosseum, cu flori din mătase pe suport de cristal, lumini ambientale și masă de prezidiu colorată, face parte și caleașca de fier pentru candy bar. Momentele dulci dau savoare fiecărui eveniment!

  • Ring de dans

    Fiecare basm are ritmul lui, iar pentru a ne bucura din plin de el, pantofii se prind într-un dans al fericirii. Spațiul larg și primitor al sălii de botez, luminile ambientale calde și climatizarea permit muzicii să ne poarte prin timp, fără oprire.

Testimoniale

Ce spun clienții

Multumim Bulzan Olimpiu, Colosseum Timisoara pentru înțelegerea, ajutorul, mâncarea delicioasă si servirea impecabilă!
Multumim Colosseum Timisoara Bulzan Olimpiu un om minunat cu o echipa de nota zece. Multumesc Carmen de la Salciua cea mai frumoasa voce si cea mai buna formatie
Dorim sa mulțumim restaurantului Colosseum Timisoara pentru profesionalism și pentru că ați avut grijă ca totul să iasă cum ne-am dorit
Au fost 365 de zile de muncă asiduă, stres, dorinţe, vise...si s-au concretizat în 24 de ore de emoţie, trăiri intense, momente de rătăcire, stîngăcii, veselie şi multă multă distracţie! Vă mulţumim vouă, celor care aţi fost prezenţi în cea mai importantă zi din viaţa noastră, celor care au făcut posibil acest eveniment: Colosseum Timisoara pentru serviciile desăvârşite
Este o locatie perfecta pentru o nunta de vis !! Multumirile noastre echipei pentru servirea ireprosabila si mancarea gustoasa ! Am avut o nunta de vis !! Recomand cu drag
Multumim Bulzan Olimpiu pentru tot profesionalismul de care ati dat dovada si pentru ca ati avut grija ca totul sa iasa exact cum ne am dorit! Recomandăm cu drag Colosseum Timisoara,o sala minunata,personal amabil,servire impecabilă!Totul a fost la superlativ!
Mulțumim Colosseum !!! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, în cea mai frumoasă zi din viața noastră! Mulțumim,prieteni dragi,că ați fost alături de noi! Mulțumim nașilor noștri frumoși! Pupici la toată lumea!! Mulțumim Olimpiu, pentru răbdare și pentru tot ajutorul!
Mulțumim Bulzan Olimpiu si minunatului personal Colosseum Timisoara pt mancarea si servirea ireproșabilă !