Colosseum

Majorat la Colosseum

Pe drumurile maturității, la Colosseum, mergem în pași de dans!

Spre maturitate, ne îndreptăm cu energie și curiozitate, marcând fiecare moment cu efervescența petrecerilor organizate la sala de evenimente Colosseum. Majoratul tău înseamnă un dans al emoțiilor, al nostalgiei momentelor trecute împletită cu nerăbdarea adusă de aventurile viitoare.

Împreună, vom da formă unui eveniment cu personalitate puternică. Viziunea ta primează, iar cele două săli de petrecere Colosseum, Regal Ballroom și Imperial Room, prind forma și culorile propriei tale lumi, putând fi configurate în trei moduri diferite: pentru 30-80 de persoane, 100-200 de persoane sau 150-350 de persoane. Ne dorim ca fiecare detaliu să-ți spună povestea așa cum tu ai scris-o.

  • Consultanță în organizare

    Te însoțim pe tot parcursul organizării majoratului tău, pentru a ne asigura că din povestea ta nu se pierde niciun detaliu. Colosseum prinde forma imaginației tale.

  • Decor personalizat

    Dorințele tale vor da culoarea și ritmul petrecerii la Colosseum. Decorul personalizat, precum și suportul tehnic oferit fac organizarea petrecerii de majorat un proces simplu și plăcut.

  • Ring de dans

    Ne asigurăm că toți invitații tăi îți vor cunoaște ritmurile poveștii și că se vor bucura de o seară de poveste, alături de tine. Ringul de dans spațios al sălilor de petrecere Colosseum așteaptă să-ți cunoască pașii.