Sala mare de evenimente

Descoperă eleganța și rafinamentul la Colosseum Ballroom Timișoara

Fie că plănuiești o nuntă de vis, un botez cu mulți invitați, o petrecere de majorat vibrantă sau un eveniment corporativ de mare anvergură, Colosseum Ballroom din Timișoara te așteaptă! Sala noastră mare de evenimente este spațiul în care fiecare detaliu este gândit pentru a crea amintiri de neuitat.  

Contactează-ne dacă vrei să închiriezi o sală mare de evenimente de la Colosseum Ballroom din Timișoara!

Sala mare de evenimente

Eleganță și stil

Colosseum Ballroom din Timișoara redefinește conceptul de evenimente prin sălile sale maiestuoase, Regal Ballroom și Imperial Room. Configurabile pentru grupuri de intre 150 si 350 locuri de persoane, aceste spații sunt perfecte pentru orice tip de eveniment, oferind flexibilitate și eleganță în egală măsură. Cu o arhitectură impresionantă și servicii ireproșabile, aici, fiecare eveniment se transformă într-o capodoperă a rafinamentului și a eleganței.

De asemenea, alegând Colosseum Ballroom din Timișoara, ai garantate servicii profesionale și evenimente organizate cu atenției desăvârșite pentru detalii. Oferim nu doar un spațiu, ci și o experiență completă, unde fiecare aspect este gândit pentru confortul și satisfacția ta și a invitaților tăi.

Sală mare de evenimente

Sală de evenimente între intre 150 si 350 locuri de persoane – de ce să alegi Colosseum Ballroom din Timișoara

Alegerea locației perfecte pentru evenimente mari precum cele de intre 150 si 350 locuri de persoane, poate fi o provocare, însă Colosseum Ballroom din Timișoara se impune ca fiind o opțiune de top. Sala noastră mare de evenimente îmbină eleganța, serviciile complete și dotările de ultimă generație, asigurând succesul oricărui eveniment.

Sala mare de evenimente de la Colosseum Ballroom din Timișoara se remarcă prin :

  • Capacitate adaptabilă: Având posibilitatea de configurare pentru grupuri între 150 și peste 350 de persoane, Colosseum Ballroom din Timișoara este spațiul ideal pentru evenimente de amploare, oferind flexibilitate indiferent de dimensiunea grupului tău.

  • Decor personalizat: Punem un accent deosebit pe personalizarea fiecărui eveniment, decorul fiind adaptat tematicii alese de client și garantând o atmosferă unică și memorabilă.

  • Excelență culinară: Meniul nostru, creat de bucătari de excepție, transformă fiecare eveniment de proporții într-o experiență culinară remarcabilă, ridicând standardele în materie de gust.

  • Accesibilitate și parcare: Situat în Timișoara, Colosseum Ballroom este ușor accesibil din orice parte a orașului. De asemenea, este dispune de o parcare generoasă cu intre 150 si 350 locuri.

  • Profesionalism și ospitalitate: Ne mândrim cu un personal ospitalier și atent, gata să transforme dorințele clienților noștri în realitate și să le asigure o experiență fără egal.

  • Tehnologie avansată: Cu echipamente de iluminat și sonorizare de ultimă generație, garantăm calitate audiovizuală superioară și atmosfera perfectă.

Alegând sala mare de evenimente de la Colosseum Ballroom din Timișoara, vei beneficia nu doar de un spațiu de evenimente de excepție, ci și de un partener de încredere. Te vom ajuta să îți transformi viziunea în realitate, iar evenimentul tău va fi unul de neuitat.

Contactează-ne dacă vrei să închiriezi o sală mare de evenimente de la Colosseum Ballroom din Timișoara!

Sală pentru evenimente mari, adaptabilă pentru orice preferință

Fie că este vorba despre nunti, botezuri sau majorate, sala noastră de evenimente mari se adaptează perfect necesităților și viziunii tale. Vom crea un spațiu în care fiecare moment este transformat într-o amintire prețioasă. Spațiul vast permite aranjamente florale grandioase, scene pentru trupe live și chiar zone de lounge pentru relaxare și socializare a invitaților.

In plus, bucătarii noștri cu experiență sunt gata să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi culinare, oferind meniuri personalizate care adaugă o notă unică oricărei sărbători.

Sală mare pentru nunți intre 150 si 350 locuri de invitați

Nunta ta merită să fie celebrată într-un cadru care să spună o poveste — povestea voastră. La Colosseum Ballroom din Timișoara, oferim nu doar un loc, ci o experiență magică pentru tine și invitații tăi.

Pe lângă spațiul amplu care poate găzdui intre 150 si 350 locuri de invitați, sala mare de evenimente de la Colosseum Ballroom din Timișoara impresionează prin arhitectura sa unică și designul interior sofisticat, creând un decor de vis pentru o nuntă. De la iluminatul ambiental perfect până la amenajările florale deosebite și meniul creat special pentru evenimentul tău, totul este gândit pentru a organiza o nuntă de neuitat.

Sala mare de evenimente pentru botezuri intre 150 si 350 locuri de persoane

Sala mare de evenimente de la Colosseum Ballroom din Timișoara, având capacitatea de a găzdui intre 150 si 350 locuri de persoane, reprezintă locul ideal pentru organizarea unui botez de neuitat. Designul elegant combinat cu dotările moderne, creează un decor perfect pentru această ceremonie importantă.

Spațiul vast permite amenajarea unei zone dedicate copiilor, dar și păstrarea unui ambient plăcut pentru adulți. Serviciile impecabile, de la catering la decor și iluminat, sunt personalizate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde și pentru a satisface toate gusturile. Colosseum Ballroom din Timișoara devine astfel nu doar un loc de petrecere, ci un cadru magic pentru celebrarea începutului unei noi vieți.

Sală mare de evenimente

Sală mare pentru banchete memorabile

Sărbătorește succesul și etapele din viața ta într-un cadru care reflectă importanța acestora. Sala noastră mare oferă spațiul ideal pentru banchete memorabile, configurabile pentru orice stil și număr de persoane.

Întrucât este dotată cu echipamente audio-vizuale de ultimă generație,  te putem asigura că prezentările sau discursurile vor avea impactul dorit asupra invitaților.

De asemenea, serviciile noastre pot satisface cele mai diverse și exigente preferințe culinare, transformând fiecare eveniment într-o experiență gastronomică deosebită.

Sală mare de evenimente pentru petreceri business

Impresionează-ți angajații și colaboratorii printr-un eveniment de business găzduit în ambianța rafinată a Colosseum Ballroom din Timișoara. Dotările moderne și serviciile impecabile promit succesul oricărei reuniuni profesionale. Locația dispune de echipamente audiovizuale de ultimă generație, ideale pentru prezentări de afaceri, conferințe sau workshop-uri.

Personalul experimentat este special pregătit pentru a asigura desfășurarea fără cusur a evenimentului, adaptându-se nevoilor specifice fiecărui client. În plus, meniul variat oferit de bucătarii noștri poate satisface cele mai exigente gusturi, adăugând o notă de exclusivitate și de rafinament oricărui eveniment de business.

Contactează-ne dacă vrei să închiriezi o sală mare de evenimente de la Colosseum Ballroom din Timișoara!

Ai un eveniment cu un număr de invitați intre 150 si 350 locuri? Alege sala mare de la Colosseum Ballroom din Timișoara!

Descoperă o sală mare de evenimente în care fiecare detaliu este gândit pentru a crea momente de neuitat. Contactează-ne la 0742274120 sau vizitează-ne la Calea Timișorii, nr 6, Complex Totalco, Timișoara. Pasiunea și dedicarea noastră se împletesc pentru a oferi fiecărui eveniment o semnătură de neuitat!

Pentru evenimentul tău special, alege nu doar o sală, ci și o experiență memorabilă –  alege Colosseum Ballroom din Timișoara. Vom transforma fiecare moment într-o amintire de neuitat, găzduind petreceri memorabile și întâmpinând fiecare oaspete cu ospitalitatea și căldura care ne caracterizează!

Sală mare de evenimente

Parteneri de succes

Cere ofertă